Hirdetés
Archivum

Hazai pályán veszített rangadót a Girona, megnyerte az alapszakaszt a Salamanca:

:

Hirdetés

Nem tudott regenerálódni a csütörtöki Európa Kupa elõdöntõ után a Girona. Vasárnap este a spanyol élvonal 24. fordulójának rangadóján hazai pályán 72-66-os vereséget szenvedtek a Gernikától.

Fotó: Twitter.com/unigirona

Fotó: Twitter.com/unigirona

Sokáig úgy nézett ki, hogy a Girona kézben tartja a Gernika elleni rangadót. A félidõben 39-29-re vezettek, de az utolsó 13 percre megtört a lendületek. Fáradtan mozogtak, pontatlanul játszottak. A harmadik etap végére 54-48-ra felzárkózott a Gernika. A záró szakaszban pedig 58-51 után egy 15-4-es sorozattal fordítottak. A keretükbõl Margaret Roundtree 17 és Courtney Williams 16 pontját kell kiemelni. Ez az eredmény egyben azt is jelenti, hogy a Salamanca matematikailag is megnyerte az alapszakaszt.

Nézzük röviden a másik két vasárnapi találkozót. A Mann Filter Casablanca 74-65-re verte a Ferrol-t, míg a Sant Adria 70-60-ra az Ensino Lugo-t. Ez a mérkõzés abból a szempontból volt érdekes, hogy közel két hónap kihagyás után visszatérhetett Angela Salvadores. Az egykori soproni légiós 27 percet töltött a pályán, 4 pont és 8 lepattanó került a statisztikai lapjára.

Eredmények

Sant Adria – Ensino Lugo 70-60
Mann Filter Casablanca – Baxi Ferrol 75-64
Spar CityLift Girona – Gernika Bizkaia 66-72
 

Tabella

Hirdetés