Hirdetés
Archivum

Hegedûs Janka és Vukov Szonja ponterõs játéka a tengerentúlról:

:

Hirdetés

Péntekrõl szombatra virradóra három magyar érdekeltségû mérkõzést rendeztek a tengerentúlon. Hegedûs Janka, Szabó Fanni és Vukov Szonja meccsirõl közlünk rövid összefoglalót.

A Florida International University nagy csatában 71-68 arányban verte a University of Massachusetts Lowell gárdáját. Az utolsó három percbe érkezve vette át a vezetést az FIU, melynek színeiben Hegedûs Janka 38 perc alatt 17 pontot és 4 lepattanót szerzett.

A Dartmouth 57-41-re maradt alul a University of Rhode Island gárdájával szemben. Szabó Fanni 23 perc alatt 1 lepattanót és 2 gólpasszt jegyzett.

Vukov Szonja utolsó két mérkõzését eddig nem tudtuk közölni, mivel a KJCC (Kansas Jayhawk Community College Conference) hivatalos honlapján csak a minap váltak elérhetõvé a statisztikák. December 2-án Highland Community College a Little Priest Tribal College csapatát 118-38-ra gyõzte le, Vukov Szonja 32 ponttal vette ki a részét a sikerbõl. Két nappal késõbb a Central Nebraska Community College felett 94-46-os gyõzelmet arattak, Vukov ezúttal 25 pontot ért el.

Hirdetés