Hirdetés
Archivum

Helyzetjelentés a jekatyerinburgi kórterembõl



:

:

Hirdetés

A Jekatyerinburg klubmenedzsere Maxim Ryabkov szombaton sajtótájékoztatót tartott, melyen beszámolt Maria Stepanova és Anete Jekabsone sérülésérõl, illetve Hana Horakova visszatérésérõl.

Az orosz szurkolók számára Ryabkov legbiztatóbb híre az volt, hogy Maria Stepanova már edzésbe állt, a csapattal készül, igaz még önállóan rehabilitációs munkát végez. A kiváló center térdét január közepén mûtötték meg Moszkvában és ha minden jól megy, akkor az Euroliga rájátszásában már pályára léphet.

Eközben Jekabsonét megmûtötték Münchenben. Esetében elülsõ keresztszalag szakadásról van szó, de Ryabkov tájékoztatása szerint legalább a belsõ oldalszalagok nem szakadtak, azok megnyúltak a rendkívül súlyos sérülés során. A lett kiválóságra hat hónap rehabilitáció vár és ha minden jól megy, akkor augusztus 15-én megkezdheti a felkészülést a csapattal a 2012/2013-as évadra.

A sportvezetõ még arról is beszélt, hogy minden papírmunkával végeztek, így az elõzetes híreknek megfelelõen Hana Horakova a rövid kassai kitérõ után visszatérhetett Jekatyerinburgba és az Euroliga rájátszásában számítanak a szolgálataira. „Olyan megállapodásunk volt, hogy ellenünk nem játszhatott volna a Kassa színeiben és február 15-ig igényt tarthattunk a játékára. Mi éltünk ezzel az opcióval.” – mondta a Jekatyerinburg klubmenedzsere.

Hirdetés