Hirdetés
Archivum

Helyzetjelentés az EB-társházigazda felkészülésérül:

:

Hirdetés

A felkészülése második hetében jár az Európa-bajnokság társházigazdája Szerbia. A hazánkban is ismert játékosokkal felálló csapatnál eddig a tervezett ütemben, sérülések nélkül zajlik a munka.

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

A szerb szövetség minap közölt egy összeállítást a válogatottjuk zlatibori edzõtáboráról. Marina Maljkovic nagy iramú, de összességében jó hangulatú edzéseket vezényel a kiváló csapategységérõl híres gárdának.

“A legnagyobb rendben halad a felkészülés. Ez az idõszak a legerõsebb, ez igényli a legnagyobb befektetést mentálisan és fizikálisan egyaránt. Idõbe telik, amíg formába lendülünk, felvesszük a ritmust.” – fogalmazott Dragana Stankovic.

A szerbek nem titkoltan tartanak a csoportkörtõl, ahol három bombaerõs riválissal, Fehéroroszország, Oroszország és Belgium válogatottjával kerültek egy négyesbe. “Erõs, minõségi csapatok ellen játsszunk. Riválisaink különösen irányító és center-poszton tûnnek kiemelkedõnek. Várjuk a szurkolókat, hogy legyenek a hatodik játékosok a pályán.” – fogalmazott Stankovic.

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

Hirdetés