Hirdetés
Archivum

Hét hely már elkelt a kadett döntõben:

:

Hirdetés

Körvonalazódik a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság országos „A” Döntõjének nyolccsapatos mezõnye. Hét hely már elkelt és a nyolcadik pozícióért zajló párharc is a félidõben jár.

Korábban a Csata DSE, a Vasas Akadémia, a KSC Szekszárd, a DVTK Akadémia, a Kosárlabda Akadémia Pécs és a Soproni Darazsak Akadémia kvalifikálta magát a nyolcas döntõbe. A héten megkezdõdött a keresztjáték az “A” Döntõért, ahol Széchenyi KA – BEAC-Újbuda KA és MTK Budapest – Bajai NKK párosítások alakultak ki.

A BEAC és a gyõri Széchenyi KA között lezárult a párharc, melybõl a fõvárosiak jöttek ki gyõztesen. Vajda Anna vezette fiatalok az elsõ meccsen csütörtökön hazai pályán 68-56-os gyõzelmet arattak. A vasárnap délután a gyõri visszavágón a Széchenyi KA 67-64-re múlta felül riválisát, így összességében a BEAC továbbjutása nem forgott veszélyben.

Ennek megfelelõen már csak egy hely kiadó a nyolcas döntõben. Itt az elsõ találkozón a Baja 62-55-re legyõzte az MTK Budapestet. A visszavágót május 12-én rendezik a fõvárosban.

Hirdetés
Hirdetés