Hirdetés
Magyarország

Hét mérkőzés jön a Piros csoportban:

:

Hirdetés

Miközben az élvonalbeli csapatoknak zajlik a Killik László Női Magyar Kupa Miskolcon, az ANB Piros csoportjában is nagyüzem lesz. A hétvégén hét mérkőzéssel folytatódnak a küzdelmek.

Szombaton a DVTK U23 a ZTE NKK csapatát fogadja. A Piros csoport erőviszonyait nézve egy fontos bejelentést hozott a hét, hiszen Gorjanácz Ágnes, a ZTE rutinos húzóembere Belgiumba szerződött. Még akkor is, ha a játékos szerződése alapján erre bármikor esély volt, rendkívül nehéz lesz a folytatás a zalaegerszegiek számára.

Vasárnap a listavezető Vasas Bajára látogat. Sorozatban a 11. győzelmét arathatja a fővárosi együttes, amely bármely sorozatban egy kiemelkedő teljesítménynek számít. A Csata a MAFC vendége lesz. Nagy kérdés, hogy a pénteki Magyar Kupa negyeddöntő után milyen felállásban, milyen formában lesz a Csata. A PINKK-PVSK az UNI-Győr SZESE alakulatát, míg az Ajka a BEAC-ot látja vendégül. Hárman állnak négy vereséggel, köztük a PINKK és az Ajka, így aki ebben a versenyfutásban hibázik, komoly lépéshátrányba kerül.

A vasárnapi programban szerepel az NKA Universitas PEAC II. és a Sportdarázs-SMAFC presztízscsatája, illetve a DEAC – Kanizsai Vadmacskák SE összecsapás. A DEAC egy hazai sikerrel stabilizálhatná helyét a legjobb nyolcban.

Menetrend

Február 19., szombat
13:00 DVTK U23 – ZTE NKK

Február 20., vasárnap
14:00 NKA Universitas PEAC II. – Sportdarázs-SMAFC
15:00 Ajka – BEAC Újbuda
15:00 DEAC – Kanizsai Vadmacskák SE
15:00 MAFC – Csata Diáksport Egyesület
18:00 Bajai Női Kosárlabda Klub – Vasas Akadémia II.
18:00 PINKK-PVSK U23 – UNI-Győr SZESE

A mérkőzések ÉLŐ STATISZTIKÁJA IDE KATTINTVA érhető el.

Tabella

Hirdetés