Hirdetés
Archivum

Hetedik meccsét is megnyerte, veretlen a Minnesota Lynx:

:

Hirdetés

Õrzi veretlenségét a WNBA-ben a Minnesota Lynx. Az idei hetedik mérkõzésüket is megnyerték a szombatról vasárnapra virradóra rendezett játéknapon.

A Minnesota Lynx 100-77-es gyõzelmet aratott a Seattle Storm otthonában. A találkozóra elõzetesen rangadóként lehetett tekinteni, de a lényeges kérdések nagyon hamar eldõltek. A második negyed elején 34-23-nál lépte át a 10 pontot a különbség és innentõl végig kétszámjegyû elõnnyel gazdálkodhatott a Lynx. A félidõben már 64-39 állt az eredményjelzõn. Sylvia Fowles 26, Rebekkah Brunson 21, Lindsay Whalen 19, Seimone Augustus 13 pontot szerzett. Még az is belefért a Lynx számára, hogy Maya Moore kevesebbet vállalt.

A játéknap legszorosabb mérkõzésén az Indiana Fever 91-85-re gyõzte le a Dallas Wings együttesét. A Fever az elsõ negyed hajrájában került elõnybe és a félidõben már 41-32-re vezettek. A folytatásban is õrizték az elõnyüket. A Wings gárdájának egy igazán nagy felzárkózása volt. A lefújás elõtt 3 perccel még 10 ponttal ment a Fever, de az utolsó percbe érkezve a dallas-i együttes 85-82-ig felkapaszkodott. Ennél közelebb azonban nem kerültek. Candice Dupree 18, Briann January 16 ponttal vezette gyõzelemre a Fever-t.

A Connecticut Sun pedig 85-77-re gyõzte le a San Antonio Stars-t. A Sun a második negyedben ragadta magához a vezetést. A 40-35-ös félidõ után a harmadik etap végén már 10 pont feletti elõnnyel gazdálkodhattak. A Stars a záró szakaszban egyszer felzárkózott 3 pontra, de nem tudták szorossá tenni a végjátékot. Courtney Williams 23 ponttal lett a gyõztes gárda legeredményesebbje.

Eredmények
Dallas Wings – Indiana Fever 85-91
Connecticut Sun – San Antonio Stars 85-77
Minnesota Lynx – Seattle Storm 100-77

Hirdetés