Hirdetés
Utánpótlás

Hétfőtől újraindulnak a csapatedzések a Soproni Darazsak Sportakadémián:

:

Hirdetés

Hétfőtől újraindulnak a csapatedzések a Soproni Darazsak Sportakadémián – erről adott ki tájékoztatót a klub a hivatalos felületein.

Tisztelt Szülők! Kedves Darazsak!

Örömmel tájékoztatunk titeket, hogy május 4-én, hétfőn, a pénteken már közzétett 170/2020. (IV.30.) Kormányrendelet alapján újra megkezdődnek a csapatedzések!

A foglalkozásokkal kapcsolatban, és az egészségügyi protokoll kapcsán továbbra is követjük az EMMI és a MOB Orvosi Bizottságának ajánlásait. Minden sportolónkat várjuk hétfőtől az edzéseinkre, de kérjük, hogy csak teljesen egészséges gyerekek látogassák a foglalkozásainkat, melyeket minden alkalommal egészségügyi felmérés, kézfertőtlenítés, és lázmérés előz meg. Az egyes csoportok edzései között a használt eszközök is fertőtlenítésen esnek át.

A Novomatic Aréna területére csak sportolóink és munkatársaink léphetnek be! Kérjük Darazsaink hozzátartozóit, hogy a csarnok előtt várják meg gyermekeiket. Az átöltözéshez biztosítunk öltözőket, de kérjük, hogy az időjárási viszonyok függvényében lehetőleg mindenki edzés felszerelésben érkezzen, és a teremben már csak az edzőcipőt vegyék át. Köszönjük!

Szeretettel várunk mindenkit az edzéseinkre! Hajrá Darazsak!

Hirdetés