Hirdetés
Archivum

Hétközi egyetemi összefoglaló az Egyesült Államokból:

:

Hirdetés

A hétvégi összefoglaló után most azt nézzük meg, hogy miként alakultak a hétközi magyar érdekeltségû mérkõzések az Egyesült Államokban.

A Dartmouth 94-52-es vereséget szenvedett a University of Louisville gárdájától. A lényegesen magasabban rangsorolt rivális a félidõben még csak 13 ponttal vezetett, de a folytatásban nagy különbség alakult ki. Szabó Fanni 15 perc alatt 14 pontot és 2 lepattanót jegyzett.

A Duquesne újabb gyõzelmet könyvelhetett el, 79-54 arányban múlták felül a Slippery Rock University csapatát. Szamosi Amadea 30 perc alatt dupla-duplát ért el, 20 pontot és 10 lepattanót jegyzett. Kuttor Enikõ 6 percet töltött a pályán, 2 ponttal és 3 lepattanóval zárt.

Az Oral Roberts University két mérkõzést is játszott, a Lyon College együttesétõl 68-49-es vereséget szenvedtek. Balla Dorottya 28 perc alatt 6 pontot, 1 lepattanót és 3 gólpasszt ért el. Három nappal késõbb a Baylor vendégei voltak és itt hamar érvényesült a két gárda közötti nagy különbség, a vége 97-39-es vereség lett. Bala Dorottya 17 percet töltött a pályán.

Az Armstrong State University a Young Harris College otthonában 63-48-ra maradt alul. Barta Brigi 28 perc alatt 10 pontot és 7 lepattanót szerzett.

A Highland Community College újabb gyõzelmet szerzett, 95-51-re múlták felül a Bacone College csapatát. Vukov Szonja 23 ponttal vette ki a részét a sikerbõl.

Hirdetés