Hirdetés
Magyarország

Kezdődik a soproni Hepp Kupa négyes döntő:

:

Hirdetés

Szombaton és vasárnap kerül sor a Soproni Darazsak Sportakadémia rendezésében a Női dr. Hepp Ferenc Emlékkupa Döntőjére a Novomatic Aréna nagytermében.

15 órától az első elődöntőben a címvédő Csata DSE és az Atomerőmű KSC Szekszárd második csapata találkozik. A két gárda tavaly is az elődöntőben mérte össze az erejét. Akkor a fővárosi együttes ünnepelhetett győzelmet. A Csata idén messze nem ideális összeállításban lép majd pályára, a kadett és junior korú játékosok azonban a saját korosztályukban kiemelkedően teljesítenek. Vannak, akik már élvonalbeli tapasztalatokat is szereztek. Gyöngyösi Janka például fontos meccseken, fontos megoldásokkal szállt be, itt egyértelműen vezér lehet. Szekszárdi oldalról Studer Zsuzsa, vezetőedzővel a napokban részletesen beszélgettünk. A szekszárdiak szeretnének fényesebb érmet szerezni, mint tavaly. A csapatból Miklós Melinda, Mányoky Réka, Horváth Dóra, Holcz Rebeka és Szücs Gréta is Euroliga kerettag. Ez a rutin rengeteget érhet. Érdekesség, hogy Mányoky Réka tavaly még a Csata játékosaként lett a döntő MVP-je.

18 órától a Sportdarázs-SMFC és az SZPA-HSE-vel küzd meg. Soproni oldalról Bakó Patrícia csapatkapitánnyal készítettünk egy átfogó összeállítást. A soproni együttes számára óriási siker már a négyes döntőbe jutás is. A Sportdarázs-SMAFC a Tatát, az UNI-Győr SZESE gárdáját és a negyeddöntőben végletekig kiélezett csatában az MTK-TFSE-t múlta felül. Sopronban Varga Alízra, Varga Sárára, Sitku Zsuzsannára és Kókai Patríciára is számíthatnak. A házigazdára is igaz, hogy ez a rutin rengeteget számíthat egy ilyen kiélezett helyzetben. Az SZPA-HSE 12 győzelemmel és 1 vereséggel vezeti a Zöld csoportot. Az egyetlen zöld csoportos résztvevője a hétvégi döntőnek. Jó csapatmunkával öten átlagolnak 10 pont felett az SZPA-HSE keretében. Veszíteni való, nélkül felszabadultan játszhatnak és ezzel szorossá tehetik a házigazda elleni csatát.

Menetrend

15:00 Csata Diáksport Egyesület – Atomerőmű KSC Szekszárd II.
18:00 Sportdarázs-SMAFC – SZPA-HSE

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Linkek élő eseménykövetéshez

Hirdetés