Hirdetés
Archivum

Hétvégén rendezik a Hepp Kupa négyes döntõjét:

:

Hirdetés

Szombaton és vasárnap kerül sor az MTK rendezésében a Hepp Kupa négyes döntõjére. A torna nagy esélyese a házigazda, de éles küzdelemre van kilátás. Örök igazság, hogy a kupaküzdelmek alkalmával egy-egy meccsen bármi történhet.

Az elsõ elõdöntõben a Tatabánya és a Szeged mérkõzik. Az elõcsatározások alkalmával a Tatabánya két figyelemfelkeltõ eredményt ért el, a nyolcadöntõben a TF gárdáját múlták felül, míg a negyeddöntõben az ANB keleti csoportjának második helyén álló Nyíregyházát verték. A Tatabánya a nyugati csoportban éppen a TF mögött a második helyen található a tabellán 7/2-es mutatóval. Eközben a Szeged a nyolcaddöntõben a Kecskemétet búcsúztatta, míg a negyeddöntõben a szigetszentmiklósi BKG DSE-t. A szegediek az ANB tabelláján keleten a negyedik helyen állnak.

A második elõdöntõben az MTK és a Baja csap össze. Az ANB mezõnyébõl az MTK toronymagasan kiemelkedik és a Hepp Kupa elõcsatározásaiban is magabiztos gyõzelmeket arattak. A nyolcaddöntõben a DVTK U23-as csapatát 74-40-re múlták felül, míg a negyedöntõben a szombathelyieket verték 106-46-ra. A fõvárosi együtteshez kapcsolódó hír, hogy felépült sérülésébõl Nagy-Bujdosó Nóra, aki már a hétvégén pályára léphet. A Baja az ANB nyugati csoportjában 4 gyõzelemmel és 5 vereséggel a 7. helyet foglalja el a tabellán. A kupaküzdelmek alkalmával a nyolcaddöntõben 113-83-ra gyõzték le a Komlót és a negyeddöntõben kisebb meglepetésre 66-63-ra a Vasast.

A Hepp Kupa négyes döntõjének programja

Január 9., szombat
16:30 Tatabányai KC – Szegedi Kosárlabda Egylet
19:00 MTK-Budapest – Bajai Nõi Kosárlabda Klub

Január 10., vasárnap
16:30 Bronzmérkõzés
19:00 Döntõ

Hirdetés