Hirdetés
Archivum

Hétvégén rendezik a Hepp Kupa négyes döntõjét:

:

Hirdetés

Szombaton és vasárnap rendezik a Városmajorban a nõi Hepp Kupa négyes döntõjét. Rövid beharangozó.

Az Amatõr Bajnokság csapatainak részvételével zajló kupasorozat végjátékába a címvédõ BEAC Újbuda mellett a Szeged KE, a BKG DSE és a Csata DSE kvalifikálta magát. Az elõdöntõket tekintve a felsõ ágon a BEAC és a Szeged, míg az alsó ágon a szigetszentmiklósi BKG DSE és a Csata DSE méri össze az erejét.

A Final Four idõpontválasztása a BEAC számára nem a legkedvezõbb, hiszen az élvonalban a Szeged elleni elõdöntõvel párhuzamosan a Gabányi László Csarnokban a Cegléd ellen szerepel Balogh Judit együttese. Ennek megfelelõen azok a játékosok, akik mindkét sorozatban érdekeltek, nem tudnak ott lenni az elõdöntõben. Ez tovább növeli a szegediek esélyét, akik az ANB küzdelmei alkalmával eddig kiváló formát mutattak. A sorozat Zöld csoportjában élvonalbeli tapasztalattal rendelkezõ játéksokkal megerõsített gárdákat is le tudtak gyõzni. Mészárosné Kovács Andrea tanítványai 10 gyõzelemmel és 1 vereséggel rendelkeznek és szinte biztosan ott lesznek az 1-9. helyért zajló csatározások alkalmával.

A másik párharcban láthatjuk a Csata DSE-t, mely az ANB küzdelmei során hétrõl hétre bizonyítja, hogy sokra hivatott fiataljai vannak. Veretlenül vezetik a Piros csoportot és olyan meggyõzõ fölénnyel dominálnak a riválisaik felett, mintha már most egy élvonalbeli gárdát látnánk. Lelik Rékával megerõsödve nem lehet más a célja a Csatának a szezon végén, mint a feljutás elérése. A BKG DSE több valamivel tapasztaltabb játékost is felvonultat és a Zöld csoportban nagy harcban vannak az ANB-ben azért, hogy az 1-9. helyért küzdhessenek a rájátszásban. Ettõl függetlenül kérdés: a szigetszentmiklósiak számára a nagyobb rutin elég lesz-e ahhoz, hogy kizökkentsék a Csatát.

Program

Január 27., szombat – elõdöntõk
16:30 BEAC Újbuda-Szeged KE (A)
19:00 BKG DSE-Csata DSE (B)

Január 28. vasárnap – helyosztók
16:30 “B” vesztes – “A” vesztes
19:00 “B” gyõztes – “A” gyõztes

Hirdetés