Hirdetés
Archivum

Hétvégi összefoglaló a tengerentúli egyetemekrõl:

:

Hirdetés

Vasárnap és hétfõn hajnalban összesen öt magyar érdekeltségû mérkõzést rendeztek a tengerentúlon. Az alábbiakban ezeket foglaljuk össze.

Az idén még veretlen Armstrong State University a Newberry College gárdáját 68-55-re gyõzte le. A két csapat között az utolsó 15 percben alakult ki igazán nagy különbség, Barta Brigi 21 ponttal és kiemelkedõ dobószázalékkal vette ki a részét a sikerbõl, 14 mezõnykísérletébõl 10 sikeresnek bizonyult.

A West Virginia State University nagy csatában 66-60-ra alulmaradt a Concord University csapatával szemben. A WVSU színeiben Szörényi Laura folytatta remek szereplését, ezúttal 26 percet töltött a pályán és 10 pontot, illetve 4 lepattanót jegyzett.

Az East Carolina University 68-58-ra legyõzte a University of Delaware csapatát. Csutorás Fanni 2 percet töltött a pályán a siker alkalmával.

A Highland Community College 66-57-re verte a Cowley College alakulatát. Vukov Szonja 4 pontot és 17 lepattanót jegyzett.

A San Jacinto College pedig 55-43-as sikerrel zárta a hétvégét, mely során Udvardi Sarolta is pályára lépett. Egy mezõnyvállalása volt a mérkõzésen.

Hirdetés