Hirdetés
Archivum

Hétvégi összefoglaló az amerikai egyetemekrõl:

:

Hirdetés

A legutóbbi összefoglalónk óta eltelt három nap, így ismét megnéztük, hogy miként szerepeltek az Egyesült Államokban tanuló magyar lányok.

A Dartmouth megszerezte idei második gyõzelmét, miután a University of Hartford otthonában egy rendkívül pontszegény meccsen 43-36-os sikert ünnepelhettek. Szabó Fanni 30 perc alatt 6 pontot és 5 lepattanót jegyzett.

A Duquesne az Ohio University csapatát múlta felül 64-47 arányban. A szoros mérkõzésen a záró szakaszban tudta a Duquesne leszakítani riválisát. Szamosi Amadea 32 perc alatt 5 pontot és 7 lepattanót ért el, míg Kuttor Enikõ az összecsapás utolsó percében került pályára.

A West Virginia State University a Northern Kentucky University otthonában 92-47-re maradt alul. Szörényi Laura neve mellé 20 perc alatt 4 pontot és 1 lepattanót jegyeztek fel.

A Florida International Univesity 64-57-es vereséget szenvedett a Cleveland State University csapatától. Hegedûs Janka 35 perc alatt 10 pontot és 6 lepattanót ért el.

Az Oral Roberts University a Missouri State University otthonában lépett pályára és 72-64-re maradt alul. Balla Dorottya 29 perc alatt 5 ponttal és 5 lepattanóval zárt.

Bár ez nem tétmérkõzés volt, de érdemes beszámolni arról, hogy az Armstrong State University a Savannah State University gárdájával szemben 68-61-es vereséget szenvedett. Barta Brigi 18 perc alatt 6 pontot és 5 lepattanót ért el.

A Highland Community College 91-50-re verte a Doane College csapatát. Vukov Szonja ismét rendkívül eredményesen játszott, 26 ponttal zárt.

Hirdetés