Hirdetés
Hirdetés
Magyarország

Hiányos csapattal utazik a Győr az olaszországi túrájára:

:

Fotó: krizsanphoto

Hirdetés

Csütörtökön utazik Olaszországba az UNI-Győr – MÉLY-ÚT, hogy pénteken este a Reyer Venezia, majd Szlovéniába átutazva vasárnap a Celje ellen lépjen pályára. Mindössze kilenc játékossal vág neki a túrának a győri együttes, de csak nyolcan vannak játékra alkalmas állapotban – adta hírül a klub honlapja.

„Sajnos Varga Zsófia, Révész Boróka és Rozmán Lilla betegség miatt nem tarthat velünk. Török Ágnes ugyan eljön velünk, de nem tud játszani. Sajnos a könyöksérülése nem javul olyan ütemben, ahogyan szeretnénk, valószínűleg plusz dolgokat kell majd alkalmazni, hogy mielőbb hadra fogható legyen – kezdte vezetőedzőnk, Iványi Dalma. – Két erős csapattal játszunk, amelyek ellen teljes létszámmal is kemény lenne, így meg még inkább, de próbáljuk a maximumot kihozni a meccsekből. Belső poszton mindössze ketten állnak rendelkezésre, Oroszová és Markovic, így más, alacsonyabb szerkezetben is kell játszanunk. Foghíjas keret ide vagy oda, fontosnak érzem, hogy előbbre lépjünk bizonyos dolgokban, különösen védekezésben. A hangsúly most ezen lesz, lényeges, hogy legyen tartásunk és kellően agresszívek legyünk. Mindenki sokat lesz pályán, az alapvető mozgásokat mindenkinek precízebben kell végrehajtani. Szeretném, ha egy-két játékos még meghatározóbb szerepet vállalna magára.”

Jövő hétvégén már bajnoki pontokért játszik a Győr a PINKK otthonában.

„Összességében nehezebb felkészülés van mögöttünk, mint tavaly, ennél jóval előbbre is tarthatnánk. A két amerikai, McDonald és Mompremier hiány bekalkulált volt, a sérülés és a betegség természetesen nem. Nagyon úgy néz ki, hogy komplett csapattal nem tudunk edzeni már a rajtig, de meg kell ezzel is birkóznunk. Rengeteg tennivalónk van még, de bármilyen szerkezetben, összeállításban is állunk fel, mindent megteszünk a jó eredményekért. Ilyenkor az egyéni felelősség felértékelődik, de hiszünk a lányokban” – mondta Iványi Dalma a klub honlapjának nyilatkozva.

Hirdetés