Hirdetés
Archivum

Hírek Törökországból:

:

Hirdetés

Törökországban pénteken is zajlott az élet. A jelentõsen megerõsített Besiktas kerete több helyen is változott. A Fenerbahce sztárjai közül pedig Elina Babkina sikeres mûtéten esett át.

A Besiktas nagy tervekkel vágott neki a szezonnak, de az álmok és az anyagi lehetõségek finoman szólva sem voltak összhangban. A csapatnál csúsztak a fizetésekkel, így két amerikai légiós Jantel Lavender és Amber Harris a héten hazautazott az Egyesült Államokba. A klub tájékoztatása szerint a minap rendezték a játékosok felé az elmaradásaikat és a távozókat Ebony Hoffman megszerzésével pótolták.

A Los Angeles Sparks sztárja 7.5 pontot és 4.2 lepattanót átlagolt a nyáron a WNBA-ben. A játékosra nagy szüksége lesz a Besiktasnak, mivel a bajnokságban 5 forduló után 4 vereséggel és 1 gyõzelemmel szerénykednek. A török klub mérlege az Európa Kupában pedig 2 gyõzelem és 1 vereség eddig.

A Fenerbahcénál szerencsére anyagi gondok nincsenek, ott a szakmai stáb feje a sérülések miatt fájhat. Elena Babkina a múlt hétvégén a bajnoki mérkõzés elõtti bemelegítésnél szenvedett térdsérülést. A fiatal lett válogatott játékosnak a térdében vált le egy porc és ezt már meg is mûtötték. Babkinára elõreláthatólag hat hét kihagyás vár.
 

Hirdetés