Hirdetés
Archivum

Hírmorzsák a negyeddöntõ után:

:

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, a magyar válogatott 74-62-re legyõzte Japánt az U17-es Világbajnokság negyeddöntõjében. Ezzel válogatottunk bejutott a szombati elõdöntõbe, ahol 19 óra 30 perctõl az Egyesült Államok válogatottja lesz az ellenfél.

Kisebb szervezõi baki az elõdöntõk beosztásánál

A magyar U17-es válogatott Facebook oldala tette közzé, hogy már a pénteki, japánok elleni negyeddöntõnk kezdete elõtt két órával megérkezett a szervezõk hivatalos programbeosztása a szombati játéknapra. Ez kész tényként kezelte, hogy a mieink a spanyolokkal játszanak az 5-8. helyért, Japán pedig szombaton este az USA-val vív elõdöntõt.

Ahogy a válogatott Facebook oldala kiemeli, Füzy András csapatvezetõ a FIBA World technikai igazgatóját személyesen, a levél bemutatásával egyben tájékoztatta a nem mindennapi esetrõl, amely szerint, még a negyeddöntõk megkezdése elõtt a szervezõbizottság kikiáltotta a továbbjutókat. A mérkõzés elõtt a FIBA vezetõsége elnézést kért a hibáért.

Angyal Barbara triplája a nemzetközi szövetség felületein

A magyar válogatott sikerrel megvívott negyeddöntõje több emlékezetes pillanatot is hozott. Ezek közül az egyik Angyal Barbara utolsó másodperces triplája a harmadik negyed végérõl. Lapunk Facebook oldalán már megosztottuk a jelenetet, de a remek megmozdulás a nemzetközi közönség számára is kiemelésre került. A FIBA Facebook és Twitter oldalán is újraélhetjük a dobást.

Videó: a magyar válogatott ünneplése a minszki Sport Palotában

A magyar U17-es válogatott hivatalos Facebook oldalán bepillantást nyerhetünk a sikerrel megvívott negyeddöntõt követõ ünneplésbe.

Hirdetés