Hirdetés
Archivum

Hivatalos: Roberto Iniguez távozik Sopronból:

:

Hirdetés

A Sopron Basket a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következõ szezonban nem Roberto Iniguez irányítja a szakmai munkát a klubnál. Részletek a Sopron Basket közleményében.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Csodálatos két évet töltött nálunk vezetõedzõnk, Roberto Iniguez, aki ígéretéhez híven a hétvége során meglátogatta ügyvezetõnket, Török Zoltánt, akivel a jövõt is érintõ beszélgetés során abban maradtak, hogy egy napon még visszatér Sopronba.

A baszk szakember irányításával egy Euroliga ezüstéremmel, egy elõkelõ negyedik hellyel, két bajnoki címmel, egy Magyar Kupa elsõséggel, és egy kupa ezüsttel gazdagodott klubunk mesés gyûjteménye. Elképesztõ elsõ év után sikerült az idei szezonban is a csúcson maradni, ami tudjuk, mindig nehezebb. Olyan csapat formálódott a kezei alatt, mely nem ismert lehetetlent, és magán hordozta klubunk Európa szerte megcsodált erényeit. Egy korszak most lezárul, de a klubnál több mint két évtizede folyó átgondolt építkezés garancia arra, hogy a jövõ is szép sikereket tartogat számunkra.

A közeljövõben egy beszélgetés keretében Török Zoltán ügyvezetõnkkel is visszatekintünk az elmúlt két esztendõre és szót ejtünk a folytatásról, a csapatunkat érintõ további terveinkrõl is.

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Hirdetés