Hirdetés
Archivum

Hivatalosan is bejelentették Allie Quigley chicagói szerzõdés-hosszabbítását:

:

Hirdetés

A Chicago Sky a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Allie Quigley szerzõdést hosszabbított a klubbal.

Quigley szerzõdése az elmúlt évad végén járt le, de a hosszabbításról a bejelentés csak formalitás volt. A felek régóta hangsúlyozták, hogy közösen képzelik el a folytatást és a WNBA hivatalos adatbázisában is már napokkal ezelõtt megjelent. Ettõl függetlenül természetesen meg kellett várni a klub bejelentését.

2017-ben Quigley pályafutása legjobb évét zárta a WNBA-ben. A szerzett pontok (16.4), a gólpasszok (3.6), a szerzett labdák (0.7), a mezõnyszázalék (50.5%) és a tripla-százalék (43%) terén is karriercsúcsot jegyzett. Tette mindezt úgy, hogy átlagban 32.3 percet töltött a pályán.

A Chicago Sky együttese számára egy új idõszámítás kezdõdik a 2018-as évaddal. Még február elején jelentette be a klub, hogy az Allstate Aréna helyett a Wintrust Arénában rendezik a hazai mérkõzéseket. A bejelentés alkalmával Chicago polgármestere, Rahm Emanuel is megjelent, hiszen 2009 után tér vissza a városba a csapat.

Az Allstate Aréna Chicagótól 40km-re Rosemont városában fekszik. Elsõsorban gazdasági okok miatt rendezte itt a klub 2010 és 2017 között a hazai meccseit. Olyan partnert nem találtak, akivel együttmûködésben egy chicagói létesítményt használhattak volna. Most akad ilyen, hiszen a University of Chicago Medicine lett a Sky hivatalos partnere és így a közelmúltban teljesen felújított Wintrust Aréna lesz a klub új otthona.

Hirdetés