Hirdetés
Archivum

Hollingsworth Jekatyerinburgban:

:

Hirdetés

A Jekatyerinburg hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerzõdtették Quanitra Hollingsworth-t és megköszönték Algirdas Paulauskas vezetõedzõ, illetve segítõje Rimantas Grigas munkáját.

A tavasz óta török papírokkal is rendelkezõ, így európai játékosnak számító Hollingsworth-t nem kell bemutatni. A 196 cm magas center fantasztikus szezont futott. A Magyar bajnokságban 13 pontot, 9.6 lepattanós átlaggal vette ki a részét a Gyõr bajnoki címébõl, míg az Euroligában mérkõzésenként 14.8 pont és 10.1 lepattanó került a neve mellé.

Hollingsworth értékét európai papírjai rendkívül megdobták. A honosítása alkalmával török lapok arról számoltak be, hogy az uráli gárda 600000 dollárt ajánlott a szolgálataiért. A gyõri center a Jekatyerinburg második idei igazolása, hétfõn Ewelina Kobryn megszerzését is bejelentették.

Az orosz sztárcsapat eközben azt is nyilvánosságra hozta, hogy a következõ szezontól már nem a litván szakmai stáb Algirdas Paulauskas vezetõedzõ és segítõje Rimantas Grigas felel a szakmai munkáért. Mindkét szakember a nyáron szövetségi kapitányként dolgozik, Paulauskas a litván, Grigas a fehérorosz nemzeti csapat felkészítéséért felel.

A Jekatyerinburg az új vezetõedzõjét még nem jelentette be, de ahogy az ilyen esetekben lenni szokott az összes elérhetõ európai sztáredzõt hírbe hozták az uráli gárdával.

Hirdetés