Hirdetés
Magyarország

Pénteken rendezik az Amatőr bajnokság döntőjének a visszavágóját:

:

Hirdetés

Holnap végre kiderül, hogy melyik csapat végez az Amatőr bajnokság élén. A 2024-es döntő oda-visszavágós kuparendszerű párharcának második mérkőzése következik. Az első találkozón a Sportdarázs-SMAFC 73-66-ra legyőzte a Dávid Kornél KA gárdáját, így soproniak ennek megfelelően 7 pontos előnyben várják a pénteki székesfehérvári visszavágót. Az alábbiakban a meccs előtti edzői nyilatkozatok olvashatók.

Dávid Kornél KA – Sportdarázs-SMAFC / 17:30 / Székesfehérvár, MKOSZ Edzőközpont

Szentpáli Gergő (vezetőedző, Dávid Kornél KA): “Abszolút nyitott a párharc, most már mindenkinek az utolsó utáni tartalékait kell mozgósítani az utolsó 40 percre. Az első mérkőzéshez képest jobban kell kontrollálnunk a lepattanókat, jobban megszervezni a kizárásokat. Bármi lesz a végeredmény, a legfontosabb, hogy mindent kiadjunk magunkból.”

Srdjan Radulovic (vezetőedző, Sportdarázs-SMAFC): “Eljutottunk a bajnokság legvégső döntőjébe, ahol már csak egy meccs van hátra. Egyszerűen a sok tényező miatt lehetetlen megjósolni a találkozó végkimenetelét, ahogy azt az első, a végéig bizonytalan mérkőzésen is láthattuk. Remélem, hogy érdekes meccs lesz, mert a bajnokság két legjobb csapatáról van szó. Szerintem a részletek döntik majd el a végeredményt.”

Hirdetés