Hirdetés
Archivum

Honti Kata 15 pontot szerzett a Rivas legutóbbi felkészülési meccsén:

:

Hirdetés

A Basket Landes ellen lejátszott felkészülési mérkõzések után vasárnap Zamorában a Caja Rural Tintos de Toro otthonában szerepelt a Rivas Ecopolis. A madridi gárda Honti Kata és Queralt Casas ponterõs játékával 61-49-es gyõzelmet aratott.

Fotó: Rivas Ecopolis - www.basketrivasecopolis.com

Fotó: Rivas Ecopolis – www.basketrivasecopolis.com

A zamorai csapat számára az elõszezon eddig jól alakult, a Salamancát például egyszer legyõzték, egyszer mindössze két ponttal kaptak ki tõlük. A Rivas eddig három mérkõzést játszott, egy madridi kiscsapatot könnyedén vertek. A francia Basket Landes ellen szoros végjátékokban diadalmaskodtak.

A Rivas Ecopolis keretével kapcsolatban ki kell emelni, hogy a vasárnapi mérkõzésen kisebb izomsérülés miatt nem lépett pályára Anna Cruz. A madridi csapat az elsõ negyedben 4 pontos elõnyt alakított ki és ez a szünetre is megmaradt. A 29-26-os félidõ után a harmadik negyed eleje a hazaiaknak sikerült jobban, fordítottak és 36-33-ra léptek el. Ennél nagyobb elõnye azonban nem volt a Zamorának. A harmadik etap végén Zlatanova 43-43-nál egyenlített.

A negyedik szakasz elején a hazaiak hat percig nem találtak be és ezt a Rivas Evopolis megbüntette. Végül a záró 10 percben 12 pontos differencia alakult ki a két gárda között. A madridi csapat legeredményesebbjei Honti Kata és Queralt Casas voltak, mind a ketten 15-15 pontig jutottak. Mellettük Laura Nicholls szerzett még 10 pontot. A Rivas Ecopolis legközelebb szombaton lép pályára a másodosztályú Clickseguros Casablanza ellen.

Eredmény
Rivas Ecopolis – Caja Rural Tintos de Toro 61-49

A spanyol bajnoki elõszezon teljes eredménylistája és menetrendje elérhetõ a szövetség hivatalos honlapján IDE KATTINTVA.

Hirdetés