Hirdetés
Archivum

Honti Kata és Krivacevic Tijana is játszott vasárnap Törökországban:

:

Hirdetés

Vasárnap egy újabb mozgalmas játéknap zárult le a török elõszezonban. Rengeteg mérkõzést rendeztek, melyek során Honti Kata és Krivacenic Tijana is pályára lépett.

Fotó: www.facebook.com/jwsbasketball

Véget ért az Erciyes Cup, melynek utolsó mérkõzésén az Abdullah Gül Üniversitesi 80-61-es vereséget szenvedett az İstanbul Üniversitesi-tól. Az elsõ két napon mutatott eredményes játéka után az AGÜ ezúttal már a második negyed elején 10 pont feletti hátrányba került és a folytatásban sem tudott közelebb jönni. Honti Kata 4 pontig jutott.

Krivacevic Tijana és az Orduspor az Edirne vendége volt. Az Edirne csütörtöktõl szombatig Isztambulban szerepelt, errõl Nevena Jovanovic teljesítménye okán hírt is adtunk, most azonban már saját közönségük elõtt léptek pályára. A fordulatos találkozón a szoros elsõ félidõ után az Edirne a harmadik negyed végére 58-49-re lépett el. A záró szakaszt viszont 24-10-re nyerte az Orduspor és ez gyõzelmet ért számukra. A 73-68-as sikerbõl Krivacevic Tijana 7 ponttal vette ki a részét, Jelena Milovanovic pedig 16 egységig jutott. A másik oldalon Nevena Jovanovic 9 ponttal zárt.

Hirdetés