Hirdetés
Archivum

Horti Dóra újra Sopronban:

:

Hirdetés

A FibaEurope honlapja megszellõztette, hogy visszatér Sopronba Horti Dóra. A magyar válogatott centert már regisztrálta a soproni csapat az EuroLigára, de a játékosnak még fel kell bontania szerzõdését a lengyel Gdyniával, melynek színeiben vállsérülés miatt egy percet sem játszott.

A szerzõdtetés részleteirõl Török Zoltán, a klub ügyvezetõje, nyilatkozott a soproni együttes honlapjának: „Nem szerettük volna még megosztani mindezt a közvéleménnyel, mivel Horti Dóra és klubunk között még nincs élõ szerzõdés, és Dóri, illetve jelenlegi csapata, a Gdynia közötti szerzõdésbontás sem zárult le. Tény, hogy Dodi regisztrációja az Euroligára a mai napon megtörtént, és hamarosan a magyar bajnokságra is kikérjük a játékengedélyét, de még rengeteg dolgot kell tisztáznunk! A regisztrációval ugyanakkor nem várhattunk tovább, mivel az Euroliga szabályzata szerint szerda délben lejár az átigazolási határidõ, és nem akartuk elveszteni annak lehetõségét, hogy Dodit pályára küldjük csapatunk színeiben a rájátszás során. Ezért a játékossal egyeztetve megtettük a szükséges lépéseket a regisztrációjáért, mely ma délelõtt sikeresen le is zárult. Dodival jelenleg is folynak a tárgyalások. Bízom benne, hogy minden kérdést rövid idõn belül le tudunk zárni, és Dodit újra csapatunknál köszönhetjük.”

Kérdés, hogy Horti Dóra sérült válla milyen állapotban van, miután január 7-én azt jelentette az MTI, hogy a válogatott center újabb vállmûtéten esett át és a felépülése várhatóan két hónapot vesz igénybe.

Hirdetés