Hirdetés
Archivum

Horti Dóra visszatért:

:

Hirdetés

A hétvége legfontosabb hazai történése szombaton Sopronhoz kötõdött, ahol a hazaiak BSE elleni bajnokiján augusztus vége óta húzódó vállsérülését követõen újra pályára léphetett Horti Dóra.

A magyar válogatott és a Sopron centere az Európa-bajnoki középdöntõ-sorozat utolsó, törökök elleni találkozóján szenvedett súlyos vállsérülése miatt egész õsszel és a tél nagyobb részében nem játszhatott, melynek következtében elmaradt bemutatkozása a Gdynia színeiben is. A vállmûtéten is átesõ Horti január végén tért vissza egykori sikerei helyszínére és a szombati BSE elleni bajnokin újra tétmeccsen próbálhatta ki magát. A 23 éves center 10 percet töltött a pályán, ez idõ alatt 4 dobása volt mezõnybõl, melybõl egy talált utat a gyûrûbe. Horti emellett leszedett 4 lepattanót is.

A Sopron 90-51-re nyerte a BSE elleni találkozót. Székely Norbert együttese a Valenciával szembeni irtózatosan kemény párharc után fáradtan mozgott és nehezen pörgött fel a fõvárosiak elleni mérkõzésre, de a gyõzelem így sem forgott veszélyben. A 21 pontot és 16 lepattanót jegyzõ Tamane minden tekintetben kiemelkedett a mezõnybõl.

Eredmény

MKB-Euroleasing Sopron- BSE-FCSM 90-51 (27-17, 22-11, 12-15, 29-8)

Hirdetés