Hirdetés
Magyarország

Horváth Bernadett: a pálya széléről igyekeztem minél többet támogatni a csapatot:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd elleni negyeddöntő második mérkőzésén szenvedett bokasérülést Horváth Bernadett, a Ludovika-FCSM Csata irányítója. A klub videós riportjában a szerdán kezdődő, a Vasas Akadémiával megvívásra kerülő, 5. helyért kiírt rájátszás párharc előtt kérdezték a játékost.

A Ludovika-FCSM Csata a rájátszás előző körében a TFSE-MTK csapatát múlta felül 2-1 arányban. Az első mérkőzés veresége után a második és a harmadik találkozón már egyértelműen jobbnak bizonyult riválisánál.

Számomra kívülről nézni borzasztó volt. Leginkább azért, mert nem tudtam segíteni a lányoknak, de nyilván a pálya széléről igyekeztem minél többet támogatni őket. Főleg az első meccs után, amikor kicsit rossz hullámba kerültünk, de kinek nincs ilyen mérkőzése. Iszonyatosan büszke vagyok a csapatra, mert gyönyörűen fel tudtak állni a következő két meccsre és lehozták a párharcot.

– mondta Horváth Bernadett, aki csapatkapitányként így foglalta össze feladatait:

“Elsősorban igyekeztem minél többet beszélni hozzájuk, hogy én mit láttam kívülről. A meccsen pedig amit láttam szituációkat, hogy miket lehetne jobban csinálni, azokat próbáltam nekik mondani. Szerintem nagyon jól megoldották a feladatot.” – tette hozzá a Ludovika-FCSM Csata irányítója, aki a Vasas elleni párharcról is beszélt.

Az biztos, hogy nagyon kemény mérkőzést várok, főleg, hogy ők is 0-1-ről fordítottak 2-1-re. Ami számukra is egy extra teljesítmény. Azt gondolom, ha fogjuk tudni folytatni az elmúlt két meccs teljesítményét, koncentrációját, akkor jó mérkőzéseket fogunk látni.

Horváth Bernadett játéka egyelőre kérdéses. “Erről senki nem tud pontosat mondani, örülnék, ha bentről tudnám segíteni a lányokat, de meglátjuk.” – fogalmazott, mielőtt a sérült bokájáról beszélt volna. “Javul napról napra. A futás már egészen jól megy, egy kicsit a védőlábmunka, a kitámasztásos dolgok még nem a legjobbak, de mindenre jó a Flector:), majd meglátjuk.”

A teljes videó megtekinthető az alábbiakban:

Hirdetés