Hirdetés
Magyarország

Horváth Bernadett és Lelik Réka a Csata legfontosabb értékeiről:

:

Hirdetés

A mindiGO Sport stábja a Ludovika – FCSM Csatánál forgatott az elmúlt hét elején az első edzések alkalmával. Horváth Bernadett és Lelik Réka a klub legfontosabb értékeiről beszélt.

“Többnyire az jön le, hogy nagyon vidám és mosolygós személyiségek vagyunk.” – mondta a játékosokról Horváth Bernadett, akihez Lelik Réka is csatlakozott: “Tele vagyunk meglepetésekkel és úgy gondolom, hogy tudunk nagyon nagy fordulatokat hozni egy-egy meccsen.”

A Csatának nagy nagy múltja van, aki elkezdi itt, az általában végig is viszi.

– jelentette ki Lelik Réka, aki az idei célokat is ehhez a gondolathoz fűzte a riportban: “Ki kell hozni idén a maximumot és a fiataloknak adni esélyt, hogy ők is bele tudjanak ebbe a felnőtt hangulatba kóstolni, megtapasztalják, hogy mivel jár, mert ehhez kell több év is. ”

A Csatának jelenleg két felnőtt válogatott játékosa van. Kimondott cél, hogy az utánpótlásban bizonyító fiatalok közül többeknek megteremtsék az erre a szinte való feljebb lépéshez a lehetőséget.

Azért dolgozik mindenki, hogy egyre jobb legyen és minél hamarabb oda tudjon kerülni a válogatott közelébe. Kijárja azokat a ranglétrákat, amik ahhoz segítik, hogy a 12-be jussanak.

– fogalmazott Horváth Bernadett, aki az új szezonban is izgalmas mérkőzéseket vár:

“Bizonyítottuk a tavalyi szezonban, hogy nagyon jó mérkőzéseket tudunk játszani az Euroligában vagy Európa Kupában szereplő csapatok ellen. Sikerült is nyernünk ilyen nagyobb csapatok ellen. Izgalmas, csábító dolog lehet a nézőknek, hogy kilátogassanak női mérkőzésre.”

Hirdetés