Hirdetés
USA

Horváth Fruzsina és Varga Eszter csapata is visszatér:

:

Hirdetés

December 15. után csütörtökön és pénteken újra pályára lép a St. Francis Brooklyn College csapata. A Mount St. Mary’s University vendégei lesznek. Az idei évad speciális lebonyolítása értelmében mindkét egymás elleni összecsapást megvívja a két gárda.

December közepén a St. Francis Brooklyn College csapata kétszer mérkőzött a Central Connecticut State gárdájával. A két kiegyenlített összecsapás közül előbb 87-72-re maradtak alul, majd 80-77-es sikert arattak.

Az első találkozón Horváth Fruzsina közel 26 perc alatt 11 pontot és 9 lepattanót jegyzett, míg Varga Eszter 18 perc alatt 4 ponttal, 2 lepattanóval és 2 gólpasszal zárt. A másodikon Horváth Fruzsina 25 perc alatt 17 pontot és 10 lepattanót ért el. Varga Eszter nyolc percet töltött a pályán, egy gólpasszt és egy mezőnykísérletet rögzítettek a statisztikai lapjára.

Az előbb kiemelt teljesítmények után nagy elismerésként a Northeast Konferenciában Horváth Fruzsinát a hét újoncának választották.

Jelenleg a St. Francis Brooklyn College csapatának három vereség és egy győzelem a mérlege. A szezon első két találkozóján a Bryant alakulatával szemben maradtak alul. A Mount St. Mary’s utoljára december 5-én lépett pályára, azóta három találkozójukat törölték, kettőt halasztottak. Az idei évadban eddig egy sikert ünnepelhettek és kétszer maradtak alul.

A St. Francis Brooklyn College visszatérése kapcsán is azt lehet írni, amit minden esetben szoktuk. Nem lehet előzetesen meghatározni, hogy három hét után milyen formában lesznek. Egy azonban biztos, hogy az utolsó találkozók teljesítményeire lehet építeni.

Fotó: St. Francis Brooklyn College

Hirdetés