Hirdetés
Archivum

Horváth Lilláék bejutottak az osztrák bajnoki döntõbe:

:

Hirdetés

Bajnoki döntõt vívhat Ausztriában a BK Raiffeisen Duchess csapata, melynek színeiben Horváth Lilla szereplését is követhetjük.

Fotó: dbba-press / M.Filippovits

Fotó: dbba-press / M.Filippovits

Az egyik fél második sikeréig tartó osztrák bajnoki elõdöntõ párharcban vasárnap a BK Raiffeisen Duchess elvette a Basket Flames pályaelõnyét. A klosterneuburg-i gárda ugyanis Bécsben 72-65-ös gyõzelmet aratott. Szerdán este szinte telt házas hazai közönség elõtt a döntõs szereplés kivívásáért léptek pályára Horváth Lilláék. Ennek jegyében a BK Raiffeisen Duchess remekül kezdett, már az elsõ percekben 12-4-re léptek el. Az elsõ szakasz végén pedig 21-13-as elõnyben voltak.

A második etapban a 10 egységet is elérte a differencia a felek között. Ekkor egyértelmû hazai fölény mutatkozott. A 37-30-as félidõt követõen a harmadik negyedben 52-50-re is felzárkóztak a vendégek. Sõt, az 54-50-rõl induló záró szakaszban egy pontra olvadt a differencia. A BK Raiffeisen Duchess azonban egy 9-0-s futással ismét állva hagyta riválisát és bebiztosította a sikert. A 67-58-as gyõzelembõl Horváth Lilla 9 ponttal vette ki a részét. A fináléban az UBI Graz lesz a BK Raiffeisen Duchess ellenfele. A párharc április 24-én kezdõdik.

Fotó: dbba-press / M.Filippovits

Fotó: dbba-press / M.Filippovits

Hirdetés