Hirdetés
Archivum

Horvátországban játszott felkészülési mérkõzéseket az U16-os válogatott:

:

Hirdetés

A magyar U16-os válogatott pénteken és szombaton Horvátországban játszott felkészülési mérkõzéseket. A Slavonski Brod városában rendezett találkozókról Sándor Ádám technikai vezetõ küldött lapunknak helyszini beszámolót.

Fotó: Sándor Ádám

Fotó: Sándor Ádám

Horvátország – Magyarország 42-38 (8-14, 11-6, 15-8, 8-10)

Harmadik felkészülési mérkõzését játszotta pénteken este a horvátországi Slavonskí Brodban az U16-os lány válogatott. A végéig szoros, de pontszegény meccsen végül az utolsó percekben magabiztosabb horvátok teljesen megérdemelten szerezték meg a gyõzelmet. A mérkõzésen a nevezett játékosok közük mindenki pályára került, s jól szolgálta felkészülésüket ez a mérkõzés.

Horvátország – Magyarország 26-41 (7-10, 7-13, 4-12, 8-6)

A pénteki mérkõzéshez hasonlóan, szombaton sem lehetett várni több pontot egyik csapattól sem, hiszen mindkét csapat bõ rotációval dolgozott, s inkább azon volt a hangsúly, hogy a tanultakból mindenki számot adhasson.

A mérkõzésen folyamatosan nõtt a különbség a magyar csapat javára, hiszen az elsõ mérkõzéshez képest, két meghatározó játékosát is nélkülözte az amúgy is foghíjas horvát válogatott. Így a második mérkõzés sajnos nem érte el célját, amiben a rendezési hiányosságok is szerepet játszottak.

Hétfõtõl újra Székesfehérváron folytatja Mészárosné Kovács Andrea csapata a felkészülést, ahol pénteken és szombaton az angol válogatottal mérkõznek meg.

Hirdetés