Hirdetés
Archivum

Horvátországban szerepel az U16-os válogatott:

:

Hirdetés

Pénteken és szombaton Horvátországban lép pályára felkészülési mérkõzéseken az U16-os válogatott. Mészárosné Kovács Andrea együttese pénteken 18 órától, szombaton 11 órától játszik a házigazdával Slavonski Brod városában.

A magyar válogatott június végén kezdte meg a felkészülést és múlt héten játszotta elsõ edzõmérkõzéseit. Ekkor a szerb válogatott vendégeskedett Székesfehérváron. Mindkét találkozón magabiztos magyar siker született. Még a magyar csapat csütörtöki elutazása elõtt Sándor Ádám technikai vezetõ lapunknak elmondta, hogy megtörtént az elsõ keretszûkítés, Munkácsy Enikõ és Király Csenge nem tartott már a válogatottal.

Ami a horvátokat illeti, õk is hasonló ütemterv szerint készülnek. Június utolsó hetében kezdték a munkát és õk elsõ felkészülési találkozóikat Németországban játszották a múlt hétvégén, ahol két vereséget szenvedtek a hazai együttessel szemben. Ez a német csapat majd a mi csoportellenfelünk lesz Udinében. A horvát válogatott az U16-os korosztályban a mieinkhez hasonlóan szintén egy viszonylag stabil A-divíziós szereplõnek számít. Õk Udinében Franciaországgal, Szlovákiával és Svédországgal szerepelnek együtt a D-csoportban.
 

Hirdetés