Hirdetés
Magyarország

Hosszabb szünet után a rájátszásban ismét hazai környezetben lép pályára a TFSE a Vasas ellen:

:

Fotó: Borhi Mihály / TFSE

Hirdetés

A Tippmix Női NBI.A rájátszás legjobb négy közé jutás kapuján nem tudott átlépni a TFSE-MTK, így az 5-8. helyért játszhatnak. A Vasas Akadémia lesz a következő ellenfél, a párharc kezdete előtt a TFSE vezetőedzője, Hegedűs Péter nyilatkozott.

TFSE-MTK – Vasas Akadémia
szombat, 19:00
Budapest, Dr. Koltai Jenő Sportközpont
Játékvezetők: Farkas Gábor, Minár László Balázs, Horváth Csongor Béla (Bogárdi János)

Fájó vereségnek mondható a Szekszárd elleni, hiszen nagyon közel voltatok a legjobb négy közé kerüléshez! Mennyire volt elég ez a kisebb szünet ahhoz, hogy újból erőt merítsen a csapat? Mire fókuszáltatok az elmúlt hetekben?

Csalódottság természetesen volt, az lett volna a baj, ha nincs. Szerettünk volna meglepetést okozni és nem is álltunk messze ettől, de még nem most jött el a mi időnk, és a négybe kerülésnek az ideje. A szünetet egyrészt a pihenésre, kisebb betegségek, illetve sérülések kipihenésére használtuk, amellett, hogy edzőmérkőzések szervezésével igyekeztük megtartani a sportformát. Bízom benne, hogy így könnyebb lesz majd felpörögni a hétvégén, hiszen a múlt héten két mérkőzést is játszottunk.

A Vasas a Magyar Kupába való kerüléssel megmutatta, hogy tudnak meglepetést is okozni. Te mire számítasz, milyen formában van a Vasas és mennyire lesz ez nehéz párharc?

A Vasas a szezon utolsó harmadában nagyon jó formában játszik, megérdemelten jutottak be a Kupába is, ami óriási dolog. Nagyon kemény párharcra számítok, mindig fizikálisak ezek a budapesti összecsapások. Tudjuk, hogy melyek azok a dolgok, amikben a Vasas magas szintet képvisel, ezekre igyekszünk megfelelően felkészülni, amellett, hogy nem veszítjük el a saját identitásunkat. Azt gondolom, hogy mindkét gárdának az a célja, hogy az utolsó playoff sorozatban az NKA Pécs csapatával találkozzon. Mi most teljes mértékben az első mérkőzésre fókuszálunk, lépésről lépésre haladva próbáljuk elérni ezt a célt.

Fotó: Borhi Mihály / TFSE

Hirdetés