Hirdetés
Európa

Hosszabbítás után legyőzte Franciaország Olaszországot:

:

Hirdetés

Kedden este felkészülési mérkőzést vívott Franciaország és Olaszország. Hosszabbítást követően 69-61-es győzelmet aratott a francia válogatott.

A félidőben 29-25-re vezetett az olasz csapat. A legnagyobb előnyük 9 pont volt, de a harmadik negyed végére 42-40-re fordítottak a franciák. A negyedik szakaszban végig fej-fej mellett haladt a két gárda. Az utolsó percbe érve 57-56-ra mentek az olaszok, majd Sandrine Gruda duplája után 58-57-re Franciaország vezetett.

Az utolsó másodpercekben Martina Bestagno dobhatott két büntetőt, melyből egyet értékesített. Ez azt jelentette, hogy 58-58-ról jöhetett a ráadás. A hosszabbításban nagy fölénybe kerültek a házigazda franciák, 10-2-re hozták ezt az öt percet és így magabiztosan szerezték meg a sikert. Valeriane Ayayi-Vukosavljevic 15, Olivia Epoupa 14 egységig jutott. Az olaszoknál Martina Bestagno zárt 13 ponttal.

A Sopron Basket játékosai Gabby Williams 20 perc 32 másodpercet töltött a pályán, 4 pont, 2 lepattanó és 2 gólpassz került a statisztikai lapjára. Aby Gaye 3 perc 34 másodpercet kapott.

Fotó: FFBB

Hirdetés