Hirdetés
Utánpótlás

Hosszabbítás után nyert a Vasas

Vasas Akadémia/A - Zsíros Akadémia Kőbánya/A 70-69 (16-19, 16-21, 20-11, 11-12, 7-6)

Nemzeti Leány Kadett Bajnokság
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia
Magyari Viktor, dr. Nagy Zsombor, Marton Péter (Téczely Tamás)

Vasas Akadémia/A: Láng-Miticzky 18, Herzog 9, Benyovszki 9, Igaz 12/3, Molnár. Csere: Hruby 2, Czirkos 8, Kendelényi, Harmati 2, Varga, Duka.

Zsíros Akadémia Kőbánya/A : Josepovits 12, Pelle 25/12, Fodor 7, Szeles 6, Kálmán 5/3. Csere: Harsági 10, Pásztor, Zwick 4, Kerti, Takács.

Fotó: NKA Pécs

Hirdetés

A Nemzeti Leány Kadett Bajnokság “A” döntője alkalmával az 5-8. helyért kiírt párharcban a Vasas Akadémia hosszabbítást követően 70-69-re legyőzte a Zsíros Akadémia Kőbányát. Ezzel eldőlt, hogy vasárnap az 5. helyért DVTK Akadémia – Vasas Akadémia párharc lesz. A 7. helyért pedig a BEAC-Újbuda KA és a Zsíros Akadémia Kőbánya küzd meg.

Nyilatkozatok

Kertész Dávid (vezetőedző, Vasas Akadémia): Egy végletekig kiélezett mérkőzésen sikerült bizonyítani, hogy van küzdőképesség a csapatban, nem is kevés! Köszönjük a hajtós Kőbányának a meccset! Nagyon várjuk a holnapi helyosztót!

Sámuel Gergely (vezetőedző, Zsíros Akadémia Kőbánya): Sokkal dinamikusabb, ötletesebb játékot játszottunk, mint a torna korábbi szakaszában. A második félidőben visszaesett a támadójátékunk, így az ellenfelünk visszajött a mérkőzésbe. A végjátékban is megvolt a lehetőségünk a győzelemre, de nem éltünk vele. Gratulálok a Vasasnak, nehéz helyzetből tudtak fölénk kerekedni. A döntőn most játszottunk a legjobban, de sajnos marad a hetedik-nyolcadik helyért a javítás lehetősége.

STATISZTIKA ITT

 

Hirdetés