Hirdetés
Archivum

Hosszabbítás után vereség Spanyolországtól:

:

Hirdetés

Drámai mérkõzésen, hosszabbítás után 21-20-as vereséget szenvedett Spanyolországtól a magyar válogatott Debrecenben a 3×3-as Európa-bajnokság negyeddöntõjében.

 

 

Fordulatos találkozót láthattunk, ahol az elsõ percekben 5-2-re és 8-4-re is vezettek a spanyolok. A középsõ szakasz azonban egyértelmûen a mieinknek sikerült jobban. 10-10-nél utolértük riválisunkat, majd a vezetést is átvettük. A hajrához közeledve 17-13-ra elléptünk és megnyílt az esély az elõdöntõre. A spanyolok azonban nagyot küzdöttek és fél perccel a vége elõtt 19-19-nél egyenlítettek.

 

 

A rendes játékidõben mindkét gárda elõtt adódott távoli dobóhelyzet és ezzel esély, hogy elérje a meccset lezáró 21 pontot. Ezzel nem éltek a felek, így jött a ráadás. Mi szereztünk vezetést a hosszabbításban, de végül Sandra Ygueravide duplája a spanyoloknak meghozta a sikert. Emlékezetes, drámai meccs volt két azonos tudású gárda között. Amíg a Világbajnokságon a magyar lányok ünnepelhettek hasonló dráma végén, most a spanyolok. Az elõdöntõben így Hollandia – Spanyolország csata lesz az alsó ágon.

 

Emlékezetes nyarat zárt 3×3-as felnõtt válogatottunk. Köszönjük az egész szezonban mutatott teljesítményt és remek mérkõzéseket, sportélményeket!

 

Hirdetés