Hirdetés
USA

Hosszabbítás, utolsó másodperces győztes tripla az Atlanta – New York találkozón:

:

Hirdetés

A WNBA szombati játéknapján az Atlanta Dream és a New York Liberty összecsapása hatalmas fordulatokat tartogatott. Hosszabbítást követően Courtney Williams utolsó másodperces triplájával 90-87-re nyert a Dream riválisa otthonában.

Az első negyed végén 11 ponttal vezetett az Atlanta, de a második etapban ledolgozta hátrányát a Liberty. A félidőben mindössze 49-45-ös előnyben volt a Dream. A harmadik szakaszban 8-9 egységgel újra ellépett az atlantai alakulat, a játékrész végére azonban 65-62-re visszajött a Liberty.

A negyedik negyedben sokáig őrizte pár pontos előnyét a Dream, de a Liberty 80-74 után az utolsó percbe érve egy 8-0-s futással 82-80-ra fordított. Úgy nézett ki, hogy hazai siker születhet. Az atlantaiak végül Courtney Williams duplájával hosszabbításra mentették az összecsapást. A ráadásban sem alakult ki nagy különbség a felek között, így idegőrlő hajrára volt kilátás.

Végül az utolsó másodpercekben 87-87 után értékesítette Courtney Williams az alábbiakban látható hárompontos, amivel megnyerte a meccset csapatának. Williams 31 ponttal és 12 lepattanóval lett a Dream legeredményesebbje. A Liberty-nél Michaela Onyenwere 29 pontot ért el, míg Betnijah Laney 20 ponttal és 11 gólpasszal zárt.

Fotó: WNBA

Hirdetés