Hirdetés
USA

Hosszabbításos csatát nyertek Juhász Dorkáék:

:

Hirdetés

A Cincinnati vendége volt az Ohio State szerdáról csütörtökre virradóra. Végig kiélezett találkozón, hosszabbítást követően Juhász Dorkáék 78-73-as sikert arattak.

Előzetesen is kiélezett találkozóra lehetett készülni, de amit láttunk, az mindent felülmúlt. Összesen kilenc alkalommal volt döntetlen és 13 alkalommal változott a vezető csapat kiléte. Az első negyed végén 18-16-ra ment az Ohio State, majd a második etapot két nagy futás határozta meg. Előbb 10-2-es szériával fordítottak a hazaiak, majd 26-20 után 15-0-val 35-26-ra lépett el az Ohio State. Erre építve a félidőben 35-29-re mentek Juhász Dorkáék.

A harmadik negyedben a hazaiak egy pontra felzárkóztak, de az 52-51-ről induló záró szakasz elején 59-53-ra újra ellépett az Ohio State. A statisztika nem adja vissza, de ekkor volt egy lélektani szakasz, amikor úgy nézett ki, hogy eldőlhet a csata. Nem ez történt. Alig 16 másodperc volt vissza, amikor 62-62-nél egyenlített a Cincinnati. Jöhetett a ráadás, ahol 71-71-ig nem alakult ki nagy különbség. Ezt követően éppen Juhász Dorka villanásával került újra előnybe az Ohio State és az utolsó két percben a vezetést nem adták ki a kezükből.

Juhász Dorka 31 percet töltött a pályán és 12 pont, illetve 9 lepattanó került a statisztikai lapjára.

Fotó: gobearcats.com

Fotó: gobearcats.com

Fotó: gobearcats.com

Hirdetés