Hirdetés
Európa

Hosszabbított a Jekatyerinburg csapatkapitánya:

:

Hirdetés

A közelmúltban az UMMC Jekatyerinburg együttesével meghosszabbította szerződését a csapatkapitány Evgeniia Beliakova.

Megállapodtunk a szerződésem meghosszabbításáról. Jekatyerinburgban fogom folytatni. Amikor ide kerültem családra leltem. Talán túlzottan érzelmesnek hangzik, de a szívem már ide tartozik.

mondta a sports.ru portálnak Evgeniia Beliakova, aki 2015 óta erősíti a klubot. A szezon felfüggesztéséig az Euroligában 14 meccsen 25.9 perc alatt 6.9 pontot, 2.9 lepattanót és 3.3 gólpasszt átlagolt.

A Jekatyerinburg a szezon felfüggesztése óta kiállt az Euroliga őszi lezárása mellett. Ezt erősítette meg a csapatkapitány is.

A szezont le kell játszani! Vezetőségünk, szurkolóink megérdemlik, hogy legalább lássák a szezon végét, függetlenül attól, hogy megnyerjük-e a kupát vagy sem. Azt hiszem, hogy ebben a helyzetben is meg kell próbálnunk pályán lezárni az Euroligát.

– nyilatkozta a Jekatyerinburg orosz klasszisa, aki jelenleg Skype-on és a Zoom alkalmazáson keresztül kapja a feladatokat a szakmai stábtól az otthoni edzéshez.

Az összes edzőnk nagyon gyorsan alkalmazkodott a helyzethez, szó szerint másfél négyzetméteren végezhető feladatokat állítottak össze. Megpróbálom használni a kéznél lévő eszközöket. Most jobb formában vagyok, mint a szezonban!

– tette hozzá Beliakova a RIA Novosti hírügynökségnek nyilatkozva.

Fotó: UMMC Jekatyerinburg

Hirdetés