Hirdetés
Archivum

Hosszabbított a sztárjaival a Jekatyerinburg:

:

Hirdetés

Alakul a Jekatyerinburg jövõ évi kerete, miután a közelmúltban Candace Parker és az orosz papírokkal rendelkezõ Deanna Nolan is elkötelezte magát a folytatás mellett. Mindkét játékos egy évre írt alá.

Parker egyik legjobb európai szezonját teljesítette idén, az Euroligában 13.8 pontot és 6.8 lepattanót átlagolt, míg az Orosz bajnokságban a döntõ elsõ felvonásával bezárólag 14.4 pontos és 7.5 lepattanós átlagnál tart.

Az amerikai klasszis megtartása egyben azt is jelenti, hogy elkelt az egyik nem európai hely a csapatban, így azok a pletykák, amelyek Diana Taurasi és Penny Taylor megszerzésérõl szóltak, alaptalannak tûnnek. Az idei évet Törökországban teljesítõ kettõs leigazolása azt jelenté ugyanis, hogy a három sztár közül kettõ játszhatna az Euroligában, az egyikõjük csak az Orosz bajnokságban szerepelne. Ebbe pedig egyik klasszis sem menne bele.

Az Euroligában 10.4 pontot, 2.9 lepattanót és 2.9 gólpasszt átlagoló Nolan szerzõdése orosz lapértesülések szerint egy olyan kitételt is tartalmaz, hogy nem játszhat nyáron a WNBA-ben és szükség esetén az orosz válogatott rendelkezésére kell állnia. Igaz, Boris Sokolovsky bõ keretében nem kapott helyet.

Hirdetés