Hirdetés
Archivum

Hosszabbítottak a fiatalok az NKE-FCSM Csatánál:

:

Hirdetés

Az NKE-FCSM Csata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a csapat gerincét alkotó fiatal magyar játékosok meghosszabbították szerzõdésüket a klubbal. Részletek az NKE-FCSM Csata közleményében.

Fotó: NKE-FCSM Csata - csatabasketball.hu

Fotó: NKE-FCSM Csata – csatabasketball.hu – Szilágyi Dénes

Forrás: NKE-FCSM Csata – csatabasketball.hu

A csapat gerincét alkotó fiatal magyar játékosok meghosszabbították szerzõdésüket a következõ évre/évekre.

A bajnokság lezárást követõen már több alkalommal is megírtuk, hogy vezetõedzõnk, fejében már elkezdett körvonalazódni a következõ szezon csapata, melyben fontos szerep jut majd fiatal magyar játékosainknak. Az NKE-FCSM Csata vezetõség ennek szellemében még a válogatott edzõtáborok elõtt megkezdte a tárgyalásokat több játékosunkkal, melyek sikerrel zárultak. A megbeszélések eredményeként, Lelik Réka, Horváth Bernadett, Angyal Barbara, Mányoky Réka, Radócz Fanni, Solymosi Noémi és Boros Júlia aláírta szerzõdését a következõ évre/évekre.

Tursics Krisztián örül annak, hogy ilyen hamar meg tudtak állapodni a jövõ embereivel. ” A következõ év/évek alapjait sikerült hamar lerakjuk, hiszen a saját nevelésû játékosainkkal sikerült megállapodjunk. A hosszú távú terveinkben úgy számolunk, hogy egyértelmûen ezekre a játékosokra fogunk építeni, melléjük keressük azokat a lehetõségeket, azt a néhány külföldi játékost, akik emelni tudnak még a csapat színvonalán, illetve a fiatalok fejlõdését segítik.”

Forrás: NKE-FCSM Csata – csatabasketball.hu

Hirdetés