Hirdetés
Magyarország

Hosszú döntési folyamat után szerződött Szekszárdra Mányoky Réka:

:

Hirdetés

A héten bemutatta keretét a 2021/2022-es évadra az Atomerőmű KSC Szekszárd. A klub egyik új igazolása Mányoky Réka, aki a Ludovika-FCSM Csatától szerződött a tolnai megyeszékhelyre.

Mányoky Réka az elmúlt évadban a bajnoki alapszakaszban 31 perc alatt 10.2 pontot, 4.5 lepattanót és 2.4 gólpasszt átlagolt. A rájátszás nyolc találkozóján 31.8 perc alatt 11.1 pontot, 5.4 lepattanót és 3.3 gólpasszt jegyzett. Az utánpotlassport.hu portál a váltásról kérdezte.

Hosszú időt töltöttem a Csatában, hiszen összesen öt évet húztam le ott. Sok mindent megéltem ez idő alatt, rengeteg fejlődhettem ebben a klubban, és azt hiszem méltó búcsúval sikerült lezárni ezt a szép időszakot, hiszen ötödik helyen végeztünk, ezzel pedig kiharcoltuk az Európa-kupa indulást. Eközben már egy ideje érett bennem a döntés váltást illetően. Úgy éreztem, hogy környezetváltozásra van szükségem, új kihívásra vágyom, magasabb szinten is kipróbálnám magam. Ennek az érzésnek a megjelenésével párhuzamosan pedig több klub is megkeresett, ezek közül végül a Szekszárd hívó szavára mondtam igent.

– nyilatkozta Mányoky Réka az átigazolás kapcsán az Utánpótlássportnak, ahol arról is beszélt, hogy négyhónapos folyamat eredménye volt a döntés.

A teljes összeállítás ITT olvasható.

Fotó: Jantner Zsolt/ Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés