Hirdetés
Archivum

Húsvéti tornát rendeztek Ostravában:

:

Hirdetés

A napokban a csehországi Ostrava rangos Húsvéti Tornának adott otthont. A hagyományos erõfelmérõn a leány mezõnyt nézve nyolc korosztály 62 csapata mérte össze az erejét. Összesen 10 magyar együttes szereplését követhettük. Szép sikerekrõl számolhatunk be. Korcsoportonként haladva röviden összefoglaljuk az eredményeket.

Gratulálunk minden résztvevõnek!
 

Fotó: Facebook.com/EasterTournamentOstrava

Fotó: Facebook.com/EasterTournamentOstrava

Az U17-U18-as korosztályban a Széchenyi Kosárlabda Akadémia SE képviselte hazánkat. A gyõriek a 3. helyet szerezték meg. A csoportját megnyerte az SZKA. A keresztjáték során az elõdöntõben a BK Havíøov alakulatával szemben maradtak alul, majd a bronzmeccsen a BK Kralupy alakulatát verte a Gyõr.

Az U16-os korcsoportban a Kõbányai Darazsak – Zsíros Akadémia Kõbánya, a BEAC Újbuda Kosárlabda Akadémia és a DVTK Kosárlabda Akadámia csapatát követhettük. Itt a hat résztvevõ körmérkõzéses rendszerben mérte össze az erejét. A tornát a DVTK nyerte a Kõbánya és a BEAC elõtt.

Az U15-ös mezõnyben a Széchenyi Kosárlabda Akadémia SE szerepelt. A gyõriek a csoportjuk negyedik helyén zártak. A helyosztón az MTV/BG Wolfenbüttel csapatát legyõzve a 7. helyen fejezték be a küzdelmeket.

Az U14-es korosztályban a Kõbánya és a BEAC versenyeztetett csapatot. Körmérkõzéses rendszerben zajlott a küzdelem. A BEAC együttese megnyerte a tornát, a második helyezett pedig a Kõbánya lett.

Az U13-as korcsoportban a Széchenyi Kosárlabda Akadémia SE szereplését követhettük. A gyõriek a csoportjukban a 6. pozíciót szerezték meg, összességében pedig a 11. helyen zártak.

Az U12-es mezõnyben a Kõbánya indított csapatot. A csoportjukban második helyen zártak a magyar lányok. Az elõdöntõben a hazaiakkal szemben maradtak alul, a bronzmeccsen pedig nagy csatában a TROJKA Sieradz-t gyõzték le.

Az U11-eseknél a Széchenyi Kosárlabda Akadémia SE szerepelt. Ezt a tornát körmérkõzéses rendszerben írták ki és a gyõri fiatalok a 6. helyen zártak.

Gratulálunk minden résztvevõnek!

A teljes eredménylisták a torna hivatalos honlapján IDE KATTINTVA olvashatóak.

Hirdetés