Hirdetés
Magyarország

Húsz éve nyert először Euroligát magyar játékos – Ivkovicsné Béres Tímeát köszöntötték:

:

Hirdetés

Idén húszéves az első magyar Euroliga-győzelem, amelyet Béres Tímea ért el a francia Valenciennes színeiben. A klub sem feledkezett meg az óriási eredményről, a hétvégén összejövetelt szervezett a csapat akkori tagjainak, és bár az egyesület megszűnt, a szurkolók a mai napig jelen vannak.

Itt vagyunk most Franciaországban, hogy megünnepeljük a 20. évfordulóját az Euroliga-sikernek – ez egyébként a klub történetének legsikeresebb időszaka. Emellett megnyertük a francia bajnokságot, a kupát és a szuperkupát is, tehát mindent bezsebeltünk, amit lehetett. Ennek van most egy nosztalgikus ünneplése a szurkolókkal, a vezetőkkel és azokkal, akik részesei voltak a klubnak akkoriban. Az egy fantasztikus év volt, utólag még inkább felértékelődik. Európának biztos, de a világnak is az egyik legjobb csapata állt össze akkor, és ennek a részese lenni nagyon nagy dolog volt. Szívesen emlékszem vissza, de itt a városban is rengeteg ember jött ki, ez egy kedves emlék mindenkinek.

– mondta Ivkovicné Béres Tímea, aki Franciaországban, Valenciennesben ünnepelte egykori játékostársaival a húsz évvel ezelőtt megszerzett Euroliga-győzelmet.

Az alábbiakban az ünneplésről készített felvétel látható.

Hirdetés