Hirdetés
USA

Idei első sikerüket ünnepelhették Határ Bernadették:

:

Hirdetés

A WNBA vasárnapi játéknapján az Indiana Fever 89-77-re legyőzte a Washington Mystics együttesét. Határ Bernadett csapata idei első sikerét ünnepelhette.

Több szempontból fontos mérkőzést vívott az Indiana Fever. A találkozó előtt köszöntötték a klub legendáját Tamika Catchings-t, akit a Hírességek Csarnokába választottak. Hosszú ideig ez volt az utolsó fellépésük a Fieldhouse Arénában, melyet a felújítása miatt kell elhagyniuk. Az alapszakasz további találkozóit a Indiana Farmers Coliseum falai között rendezik. Szakmai szempontból pedig a legfontosabb a térdsérüléssel bajlódó center Lauren Cox visszatérése volt, akire vezérként számítanak.

Az Indiana Fever igyekezett gyorsan magához ragadni a kezdeményezést. 10 perc után 20-17-re vezettek, majd a második szakaszban 30-20-nál a 10 egységet is elérte az előnyük. A félidőre azonban 42-39-re felzárkózott a washingtoni gárda. A harmadik szakasz elején egyenlítettek is. Innen sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd 51-47 után egy 14-3-as sorozattal lépett fel a Fever. A 69-52-ről induló záró szakaszban pedig már végig őrizték az előnyüket.

Határ Bernadett 8 perc 20 másodpercet töltött a pályán, 2 pont és 1 lepattanó került a statisztikai lapjára a csapata sikere alkalmával.

Az Indiana Fever 89-77-es sikere alkalmával Kelsey Mitchell 18 pontot ért el, míg Jessica Breland és Teaira McCowan is 17 pont, 10 lepattanós dupla-duplát jegyzett. Washingtoni oldalon Tina Charles 31 ponttal zárt, míg Erica McCall 10 ponttal és 9 lepattanóval.

Fotó: WNBA

Hirdetés