Hirdetés
Magyarország

Idén is megrendezték a DVTK Mikulás ünnepséget:

:

Hirdetés

Pénteken került sor a miskolci Generali Arénában a DVTK Mikulás ünnepségére. Az eseményről a klub összefoglalója olvasható.

Forrás: DVTK.eu

Hagyományteremtő szándékkal hívta életre négy esztendővel ezelőtt a legnagyobb és legnépszerűbb vidéki klub a DVTK Mikulás ünnepséget, amelyen az idei évben is a közel 800 utánpótlás sportoló vett részt.

A miskolci Generali Arénában pénteken este megrendezett eseményen a DVTK minden szakosztálya képviseltette magát, a színpadi programok után pedig minden gyermek ajándékkal térhetett haza.

Fotó: DVTK.eu

Az eseményt Veres Pál, Miskolc polgármestere nyitotta meg, majd a DVTK nevében a jelenlévőket dr. Világi Péter, a klub kommunikációs- és marketing igazgatója köszöntötte. Az este műsorvezetője, egyben a Mikulás diósgyőri segítője a klub egyik ultra szurkolója, Martini Emil volt, a gyerekeket a színpadon a Destitnation Brass Band szórakoztatta.

Az utánpótlás sportolókon kívül jelen voltak a DVTK szakosztályainak vezetői, az utánpótlás és a felnőtt csapatok edzői, valamint játékosai is, akik személyesen segítettek a Mikulásnak az ajándékok kiosztásában.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött! Találkozunk jövőre is!

Forrás: DVTK.eu

Galéria:

Hirdetés