Hirdetés
Archivum

Idén is mérkõzéssel emlékeznek Fûzy Ákosra és Tapodi Péterre:

:

Hirdetés

Idén is mérkõzéssel emlékezik Fûzy Ákos vezetõedzõre és Tapodi Péter klubigazgatóra a CMB Cargo-UNI Gyõr nõi kosárlabdacsapata.

A klub hétfõi tájékoztatása szerint a szerb Crvena zvezda elleni találkozót csütörtökön 18 órától rendezik.

Fûzy Ákos és Tapodi Péter 2013. szeptember 7-én hunyt el, amikor a csapatot szállító autóbusz balesetet szenvedett. A játékosok közül a szerb Natasa Kovacevic sérült meg a legsúlyosabban, akinek a bal lábát térd alatt amputálni kellett.

Kovacevic tavaly speciális protézissel visszatért a pályára nevelõegyesülete, a Crvena zvezda színeiben, ezúttal viszont nem fog játszani, mert idõközben visszavonult és vezetõként segíti tovább a belgrádi klubot.

A gyõriek társadalmi elnöke, Fûzy András elmondta, hogy a meccs szünetében stratégiai megállapodást kötnek a szerb egyesülettel.

A hagyománynak megfelelõen az emlékmérkõzésre nem lesz belépõjegy, de a házigazda klub azt kéri a nézõktõl, hogy vigyenek magukkal egy-egy labdát, és dobják be a pályára. Az így összegyûlt játékokat minden évben a gyõri óvodáknak juttatják el.

A szintén hagyományos Fûzy Ákos-Tapodi Péter-emléktornát a hétvégén rendezik meg a gyõriek az utánpótlás korosztály számára.

Forrás: MTI

Hirdetés