Hirdetés
Archivum

Igor Polenek visszatér a soproni szakmai stábba:

:

Hirdetés

Az UNIQA Sopron a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Igor Polenek, aki korábban elemzõként, majd vezetõedzõként is a dolgozott a klubnál, visszatér a szakmai stábba. Az alábbiakban a soproniak közleménye olvasható.

Forrás: UNIQA Sopron Sajtóközlemény

“Igor Polenek személyében egy régi-új elemzõ, valamint képzõ edzõvel bõvül a szakmai stábunk” – jelentette be Török Zoltán ügyvezetõnk.

„Fiatal, pályakezdõ magyarokban gondolkoztunk, de a kiszemeltek egyikével sem tudtunk megegyezni.

Ezt követõen döntöttünk arról, hogy megpróbálunk egy olyan profit találni fõállású alkalmazásban a munkára, mint amilyen dr. Lukasz Trzakoma az erõnlét és rehabilitáció terén.

Így esett a választásunk Igor Polenekre, akit nagyon jól ismertünk és aki korábban évekig dolgozott nekünk Székely Norbert segítõjeként, igaz, akkor nem fõállásban. Késõbb vezetõedzõként is alkalmaztuk. Nagyon örülök, hogy elvállalta ezt a munkát. Komoly szakembert nyert vele a szakmai stábunk.”

Sterbenz László vezetõedzõnk hasonlóan kommentálta a bejelentést:

„A modern kosárlabda egyre több elemzést igényel. Technikai feltételeink bõvítése mellett lehetõségünk van edzõi stábunk ilyen irányú bõvítésére is.

Egy jól strukturált rendszerben mindenki pontosan fogja tudni személyre szabott feladatát. Igort úgy ismerem, hogy tõle maximálisan megkapom a mérkõzések elõrejelzéséhez, értékeléséhez szükséges adatokat. Játékstratégiánkat eddig is az elemzésekre épülõ tervezettség jellemezte. Biztos vagyok benne, hogy további fejlõdésünkben õ is segítségünkre lesz!”

Szakmai stábunk így Sterbenz László vezetõedzõnk vezetésével a Seres Éva, Dr. Lukasz Trzakoma, Igor Polenek összetételben várja majd a szezon kezdetét.

Hirdetés