Hirdetés
Archivum

Igor Skocovksi értékelése a törökök elleni meccs után:

:

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben beszámoltunk, a magyar U16-os válogatott lejátszotta elsõ felkészülési mérkõzését. Isztambulban hosszabbítás után múltuk felül Törökországot. Vezetõedzõi értékelés.

Kiválóan kezdett a magyar csapat Isztambulban, az elsõ negyedben 11-0-s futás alapozta meg az elõnyünket. „Egy rövid felkészülés után az elsõ barátságos meccset Törökország ellen játszottuk. Rendkívüli elsõ negyedet produkáltunk, védekezésben nagyon jól mûködött a csapat. Sajnos a második negyedben ezt a magas szintû védekezést nem tudtuk tartani, így a félidõ végére már csak 1 pont volt az elõnyünk.” – mondta Igor Skocovski vezetõedzõ, utalva arra, hogy a félidõre 35-34-re feljött riválisunk.

A harmadik szakasztól kiegyenlített mérkõzés kerekedett, ahol a gyõztes kiléte hosszabbítás dõlt el. „A második félidõben végig kiegyenlített volt a mérkõzés, mind a két csapat a jó védekezésre helyezte a hangsúlyt. A meccs végén sajnos több büntetõ dobást is elhibáztunk, így egy hosszabbításos meccsbe mentünk bele. A ráadásban ellenfelünk többet hibázott, amit jól ki tudtunk használni és megnyertük a mérkõzést. Gratulálok a csapatnak és remélem, hogy sokat tanultunk ebbõl a mérkõzésbõl.” – összegzett a vezetõedzõ.

A két csapat helyi idõ szerint pénteken 17 óra 30 perctõl ismét összecsap.

Hirdetés