Hirdetés
Archivum

Igor Skocovski értékelése a csehek elleni szombati meccsrõl:

:

Hirdetés

A magyar U16-os válogatott szombaton Csehországgal vívott felkészülési mérkõzést és aratott 67-66-os gyõzelmet. A mérkõzés után Igor Skocovski vezetõedzõ értékelt.

Az elsõ félidõ a csehek fölényét hozta, a nagyszünetben 27-20-ra vezettek. “Érthetetlen volt az elsõ félidõ ritmustalansága a támadó játékunkban. Csak a szerencsének köszönhettük, hogy nem húzott el az ellenfél 20 ponttal. Túlerõltettük a mélységi játékot és nagyon rossz helyzetekbõl akartunk kosarat szerezni.” – értékelt Igor Skocovski.

A második 20 percre pontosabbá vált a válogatottunk játáka. “A félidõben átbeszéltük, hogy melyik arcát is kéne mutatni a csapatnak, majd a pályára kilépve ezt is láttuk. 5 triplát dobtunk a zóna ellen, nagyon jó ritmusunk volt és átmentünk a cseheken. A mérkõzés végén megmutatták a lányok, hogy az agresszív cseh emberfogás ellen is tudnak jól játszani. Gratulálok a lányoknak, igazi csapatmunka volt ez a gyõzelem. Köszönjük a cseheknek a mérkõzéseket, remélem, hogy az EB-n jó sokára találkozunk majd.” – összegzett a szakvezeté.

Hirdetés