Hirdetés
Archivum

Igor Skocovski értékelése a második isztambuli meccsrõl:

:

Hirdetés

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar U16-os válogatott a második mérkõzését is megnyerte Isztambulban. Az alábbiakban Igor Skocovski értékelése olvasható.

A magyar csapat végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva aratott 11 pontos gyõzelmet Isztambulban a házigazda török gárda felett. “A mai mérkõzésen a fõ célunk a különbözõ megoldások gyakorolása volt, ez nagyjából meg is valósult, többféle variációt is sikeresen ki tudtunk próbálni. Nagyon pozitív számomra, hogy a játékunk sokkal kevésbé volt hullámzó, mint az elõzõ meccsen.” – kezdte visszatekintését a szakvezetõ, majd így folytatta a meccs összefoglalását:

“A második félidõben idõnként hiányzott egy kicsit keményebb hozzáállás a lányok részérõl de ez nem igazán befolyásolta az eredményt. Az utolsó negyedben is ennyire jól tudtuk kontrollálni a mérkõzést, aminek nagyon örülök.”
 

Igor Skocovski elégedetten tekintett vissza az isztambuli túrára “Összességében hasznos felkészülési meccseken vagyunk túl. A Törökország elleni két mérkõzés rávilágított arra, hogy milyen irányba kell tovább folytatnunk a munkát a felkészülés további részében. Gratulálok a csapatnak!” – nyilatkozta a vezetõedzõ.

A magyar csapat vasárnaptól folytatja a munkát Székesfehérváron és 20-án utazik a a bakui Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra (EYOF). Itt július 21. és 27. között bonyolítják le a nyolccsapatos leány kosárlabda tornát. Az A-csoportot Olaszország, Franciaország, Oroszország és Belgium alkotja. A B-csoportot pedig Csehország, Törökország, Lengyelország és a magyar válogatott.

Hirdetés